ETEN
MENU
SOUP
Huisgemaakte Tomatensoep
geserveerd met een scheutje room
VOORGERECHT
Rundercarpaccio
met pestodressing, Parmezaanse kaas en sla
Stokbrood
met verschillende smeersels
MAALTIJDSALADES
Pittige knoflook garnarlen salade
met een koriander-limoendressing
Warme geitenkaas salade
met walnoten en een honingmosterd dressing
Warme Kippendijfilet salade
met bacon en een romige witte wijn dressing
HOOFDGERECHT
Week Gerecht –
Weekelijkse wisselende gerecht v.a
Gegrilde zalmfilet
met een romige dillesaus
Gegrilde rumpsteak (250gr)
met een romige champignon saus of pepersaus
Saté, mals gebakken kip
met satésaus
Vegetarische strudel
met feta, spinazie en champignons
Ravioli gevuld
met ricotta en spinazie met een saus van champignons, zongedroogde tomaten en pesto
BURGERS
Kabeljauw burger
met remoulade saus geserveerd met friet
Vegetarisch burger
geserveerd met friet en salade
Runderhamburger
geserveerd met friet en salade
NAGERECHT
Huisgemaakt appeltaart
met roomijs & slagroom
Huisgemaakte cheesecake
met witte Chocola en Baileys
Brownie ijs
geserveerd met brownies & slagroom
BITES
STOKBROOD UIT DE OVEN
met tapenade, aioli en pesto
NACHOS
gegratineerd met kaas en geserveerd met guacomole, salsa en een zoete chilli saus
GEITENKAASKROKETJES
met honing-mosterdsaus
GAMBAKROKETJES
met zoete chili mayonaise
CHORIZOKROKETJES
met zoete chili mayonaise
In De Mix
2 geitenkaas kroketjes, 2 gamba kroketjes, & 2 chorizo kroketjes
PORTIE KAZEN
diverse kazen geserveerd met mosterd & brood
PORTIE KAAS & WORST
diverse kaas en worst met mosterd & brood
PORTIE BITTERBALLEN
met mosterd
BORRELGARNITUUR
(klein – 10 stuks)
BORRELGARNITUUR
(groot – 20 stuks)
BORRELGARNITUUR VEGETARISCH
(klein – 10stuks)
BORRELGARNITUUR VEGETARISCH
(groot – 20stuks)